Cum plasezi Comanda Avon

Cum plasezi Comanda Avon – Comanda Avon poate fi plasata din contul de reprezentant avon, prin IVR sau prin SMS. Pentru a plasa o comanda, logheaza-te in contul online de reprezentant avon si urmeaza pasii de mai jos:

Cum plasezi Comanda Avon

Cum plasezi Comanda Avon

Acceseaza butonul „Comanda noua” din partea dreapta sus sau din meniul din stanga si vei fi directionat(a) catre formularul de comanda.

Pentru a comanda produse Avon, poti adauga direct codurile produselor, le poti importa din brosura Avon online sau le poti selecta din portofoliul de produse. Dupa introducerea fiecarui codului, in dreptul acestuia va aparea si descrierea produsului pentru a evita erorile.

Dupa adaugarea tuturor produselor, apasa pe butonul „Continua” si vei ajunge la pagina de Produse Demo. Aici poti comanda seturile de brosuri Avon. Dupa acest pas, vei ajunge la pagina „Oferte exclusive” unde vei gasi oferte valabile doar online.

La pasul „Cosul meu” va fi afisata comanda pentru o ultima verificare. Aici vei afla ce discount vei avea pentru aceasta comanda dar si informatii despre disponibilitatea produselor. Pentru a finalizare comanda, apasa pe butonul „Continua”.

La pasul „Finalizare” va trebui sa verifici comanda si :

1. Sa alegi metoda de livrare : prin curierat, posta sau puncte de ridicare

2. Sa verifici adresa de livrare si numarul de telefon de contact

3. Sa alegi metoda de plata

 

Cum plasezi Comanda Avon – Brosura Avon Online

Reprezentantii Avon pot plasa comanda avon, folosind brosura Avon online – click aici . Dupa ce ai adaugat produsele in cos, trimite comanda catre contul tau de reprezentant. Logheaza-te in contul Avon si acceseaza meniul din stanga sus-> selecteaza „Brosura Mea Online”. Aici vei gasi comanda plasata prin brosura online. Iti poti crea un link personalizat al brosurii pe ca il poti trimite potentialilor clienti. Poti distribui linkul personalizat prin Whatsapp, Facebook, Email. Comenzile primite vor aparea in contul tau de reprezentant Avon

 

Reprezentant Avon
Facebook