Comanda Avon poate fi plasata din contul de reprezentant pe site-ul Avon.ro, prin IVR sau prin SMS. Pentru a plasa o comanda, logheaza-te in contul online de reprezentant Avon si urmeaza pasii de mai jos:

 

Acceseaza butonul „Comanda noua” din partea dreapta sus sau din meniul din stanga si vei fi directionat(a) catre formularul de comanda.

inscriere avon
comanda avon

 

Pentru a comanda produse Avon, poti adauga direct codurile produselor, le poti importa din brosura Avon online sau le poti selecta din portofoliul de produse. Dupa introducerea fiecarui codului, in dreptul acestuia va aparea si descrierea produsului pentru a evita erorile.

inscriere avon

Dupa adaugarea tuturor produselor, apasa pe butonul „Continua” si vei ajunge la pagina de Produse Demo. Aici poti comanda seturile de brosuri Avon. Dupa acest pas, vei ajunge la pagina „Oferte exclusive” unde vei gasi oferte valabile doar online.

reprezentant avon

La pasul „Cosul meu” va fi afisata comanda pentru o ultima verificare. Aici vei afla ce discount vei avea pentru aceasta comanda dar si informatii despre disponibilitatea produselor. Pentru a finalizare comanda, apasa pe butonul „Continua”.

La pasul „Finalizare” va trebui sa verifici comanda si :

  1. Sa alegi metoda de livrare : prin curierat, posta sau puncte de ridicare

2. Sa verifici adresa de livrare si numarul de telefon de contact

3. Sa alegi metoda de plata

Limita credit Avon
Livrare comanda Avon
WhatsApp Contacteaza-ne pe WhatsApp