Cadouri Coordonator Avon

Devino Coordonator Avon, construieste-ti o echipa de succes si castiga super premii! Recomanda prietenelor tale sa devina Reprezentanti Avon si vei avea parte de numeroase beneficii. Coordonatorii noi vor primi cadouri in valoare de 600 lei pentru primii 4 reprezentanti inscrisi in echipa lor : apa de parfum Premiere Luxe, kit de business, cercei cu cristale Swarovski, Smart Watch, geanta de umar Aubree Work, breloc, capa Isabella si geanta pentru calatorii Antler Weekender.

Formular Inscriere 

 

coordonator avon

 

Comision Coordonator Avon

Coordonatorul Avon beneficiaza de un comision intre 3.5 – 8% din vanzarile echipei sale in functie de activitatea sa. Conditiile sunt prezentate in imaginea de mai jos. Conditiile pentru a fi confirmat ca si Coordonator Avon sunt urmatoarele:

1. Minim 5 Reprezentanti Activi

2. Comenzi cu echipa de minim 1.800 lei

3. Comanda personala de 200 lei

comision coordonator avon

 

Fast Start Bonus

Coordonatorii noi beneficiaza si de programul Fast Start Bonus. Acestia vor beneficia de un comision de 10% din comenzile echipei dar si de un bonus de 1.500 lei daca vor atinge cei 6 pasi. In plus, coordonatorii noi vor primi si un bonus de 450 lei daca isi vor mentine perfomantele timp de 3 campanii. Conditiile pentru primirea acestor bonusuri sunt prezentate in imaginea de mai jos.

fast start bonus

 

Extra Bonus pentru Coordonatorii Avon

Coordonatorii Avon noi care vor acumula comenzi cu echipa de peste 8.000 lei, vor primi pe langa cadourile si bonusurile de mai sus si un bonus de 600 lei. Cei care depasesc pragul de 13.000 lei vor primi un bonus de 800 lei. Aceste bonusuri ajung pana la 2.500 lei in functie de comenzile cu echipa iar daca activitatea coordonatorului se va mentine pentru inca 2 campanii, aceste bonusuri se vor dubla.

bonus coordonator avon

 

Materiale Coordonator Avon

Coordonatorii Avon pot comanda o serie de materiale Avon la preturi speciale pentru a isi desfasura activitatea cat mai profesionist. Coordonatorii Avon noi pot comanda stand de prezentare, tricouri, veste, fuste, geci personalizate si troller special pentru produsele Avon.

coordonator avon

 

WhatsApp Contacteaza-ne pe WhatsApp