Cadouri Coordonator Avon

Devino Coordonator Avon, construieste-ti o echipa de succes si castiga super premii! Recomanda prietenelor tale sa devina reprezentant avon si vei avea parte de numeroase beneficii. Coordonatorii noi vor primi cadouri pentru primii 4 reprezentanti inscrisi in echipa lor : apa de toaleta Mesmerize RED si 20 mostre de parfum, ceasul Abbele, geanta Caleigh si geanta Storm Weekender.

 

Formular Inscriere 

Fast Start Bonus – 2.850 lei

Coordonatorii noi beneficiaza si de programul Fast Start Bonus. Acestia vor beneficia de un bonus de 1.500 lei daca vor atinge cei 6 pasi. In plus, coordonatorii noi vor primi si un bonus de 1.350 lei daca isi vor mentine perfomantele timp de 3 campanii. Conditiile pentru primirea acestor bonusuri sunt prezentate in imaginea de mai jos.

Comision Coordonator Avon

Coordonatorul Avon beneficiaza de un comision intre 3.5 – 8% din vanzarile echipei sale in functie de activitatea sa. Conditiile pentru a fi confirmat ca si Coordonator Avon sunt urmatoarele:

1. Minim 5 Reprezentanti Activi

2. Comenzi cu echipa de minim 1.800 lei

3. Comanda personala de 200 lei

 

Extra Bonus pentru Coordonatorii Avon

Coordonatorii Avon noi care vor acumula comenzi cu echipa de peste 4.500 lei, vor primi pe langa cadourile si bonusurile de mai sus si un bonus de 300 lei. Cei care depasesc pragul de 8.000 lei vor primi un bonus de 600 lei. Aceste bonusuri ajung pana la 3.000 lei in functie de comenzile cu echipa iar daca activitatea coordonatorului se va mentine pentru inca 2 campanii, aceste bonusuri se vor dubla.

Materiale Coordonator Avon

Coordonatorii Avon pot comanda o serie de materiale Avon la preturi speciale pentru a isi desfasura activitatea cat mai profesionist. Coordonatorii Avon noi pot comanda stand de prezentare, tricouri, veste, fuste, geci personalizate si troller special pentru produsele Avon.

reprezentant avon