Coordonator Avon
Coordonator Avon – construieste-ti echipa de succes si castiga super premii! Recomanda prietenelor tale sa devina reprezentant avon si vei avea parte de numeroase beneficii. Avon ofera oportunitatea de a deveni Coordonator Avon, celor care isi doresc sa isi dezvolte propria echipa de reprezentanti. Coordonatorul Avon va fi rasplatit la inceput de drum cu un set de produse Avon in valoare de 500 lei!contact
coordonator avon
Fast Start Bonus – 5.900 lei
Coordonatorii noi beneficiaza si de programul Fast Start Bonus. Acestia vor beneficia de un bonus de 1.500 lei daca vor atinge pragul C4 in primul an ca lider Avon. In plus, coordonatorii noi vor primi si un bonus de 100 lei daca isi vor creste echipa cu minim 2 reprezentanti Avon pe campanie. Conditiile pentru primirea acestor bonusuri sunt prezentate in imaginea de mai jos.
coordonator avon
Comision Coordonator Avon
Coordonatorul Avon beneficiaza de un comision intre 3.5 – 8% din vanzarile echipei sale in functie de activitatea sa. Conditiile pentru a fi confirmat ca si CoordonatorAvon sunt urmatoarele:
1. Minim 5 Reprezentanti Avon activi
2. Comenzi cu echipa de minim 2.200 lei
3. Comanda personala de 200 lei
Extra Bonus pentru Coordonatorii Avon
Coordonatorii Avon noi care vor acumula comenzi cu echipa de peste 4.500 lei, vor primi pe langa cadourile si bonusurile de mai sus si un bonus de 300 lei. Cei care depasesc pragul de 8.000 lei vor primi un bonus de 600 lei. Aceste bonusuri ajung pana la 3.000 lei in functie de comenzile cu echipa iar daca activitatea coordonatorului se va mentine pentru inca 2 campanii, aceste bonusuri se vor dubla.
Materiale Coordonator Avon
Coordonatorii Avon pot comanda o serie de materiale Avon la preturi speciale pentru a isi desfasura activitatea cat mai profesionist. Coordonatorii Avon noi pot comanda stand de prezentare, tricouri, veste, fuste, geci personalizate si troller special pentru produsele Avon.
Reprezentant Avon
Facebook