inscriere reprezentant avon

Inscriere reprezentant Avon

Inscrierea ca reprezentant Avon este gratuita in totalitate. Oricine are varsta de peste 18 ani poate deveni reprezentant Avon in doar cateva momente urmand cativa pasi simpli :

  1. Primul pas este sa completezi formularul de inscriere Avon.

  2. Dupa completarea formularului, vei fi contactat(a) de catre Coordonatorul Avon pentru iti fi prezentata pe scurt activitatea reprezentului Avon.

  3. Vei primi gratuit un catalog Avon la adresa trecuta in formularul de inscriere.

  4. Vei primi sprijin in inceperea activitatii si plasarii primei comenzi online Avon.

  5. Felicitari, ai devenit Reprezentant Avon!

Formular Inscriere


Starter Kit-ul Avon

Dupa inscrierea in echipa Avon vei avea numeroase oportunitati de dezvoltare. Fie ca doresti sa iti maresti castigul din comenzile proprii sau doresti sa iti dezvolti propria echipa de reprezentanti, Coordonatorul Avon te va indruma. Pentru inceput, poti comanda Starter Kit-ul Avon. Aceasta reprezinta un set de produse si materiale disponibil in varianta Mini la pretul de 80 lei sau in varianta Maxi la pretul de 160 lei.

starter kit avon

Premiile Avon

Reprezentantii noi beneficiaza de numeroase cadouri la inscrierea in echipa Avon dar si de premii speciale. Inscriere reprezentant Avon. Intra in olimpiada expertilor in beauty si castiga premiile de top oferite in primele 5 campanii de la inscriere. Aici ai conditiile de participare si descrierea premiilor:

Cadouri Reprezentant Avon

1. Setul Pastel in valoare de 80 lei format din umbrela si esarfa. Conditia este sa comanzi produse in valoare de peste 1500 lei.

2. Plaseaza comenzi in primele 5 campanii cu o valoare cumulata de peste 2500 si vei primi in plus si geanta Pastel.

3. Daca vei cumula comenzi de peste 4500 lei in primele 5 campanii, vei fi rasplatita si trollerul Pastel. Premiile au o valoare de 480 lei.

4. Plaseaza comenzi de peste 9000 lei in primele 5 campanii si vei primi in plus si voucherul de calatorie in valoare de 1000 lei. 

 

WhatsApp Contacteaza-ne pe WhatsApp