inscriere reprezentant avon

Inscriere reprezentant Avon

Inscrierea ca reprezentant Avon este gratuita in totalitate. Oricine are varsta de peste 18 ani poate deveni reprezentant Avon in doar cateva momente urmand cativa pasi simpli :
  1. Primul pas este sa completezi formularul de inscriere Avon.
  2. Dupa completarea formularului, vei fi contactat(a) de catre Coordonatorul Avon pentru iti fi prezentata pe scurt activitatea reprezentului Avon.
  3. Vei primi gratuit un catalog Avon la adresa trecuta in formularul de inscriere.
  4. Vei primi sprijin in inceperea activitatii si plasarii primei comenzi online Avon.
  5. Felicitari, ai devenit Reprezentant Avon!

Hai in echipa AVON!


Premiile Avon

Reprezentantii noi beneficiaza de numeroase cadouri la inscrierea in echipa Avon dar si de premii speciale. Inscriere reprezentant Avon. Intra in olimpiada expertilor in beauty si castiga premiile de top oferite in primele 5 campanii de la inscriere. Aici ai conditiile de participare si descrierea premiilor:
>>> Setul Star in valoare de 96 lei format din apa de parfum Avon Attraction, lotiune de corp si mini apa de parfum. Conditia este sa comanzi produse in valoare de peste 1500 lei in primele 5 campanii.
>>> Plaseaza comenzi in primele 5 campanii cu o valoare cumulata de peste 2500 si vei primi Setul Hero. Setul in valoare de 125 lei este format din geanta Polley Winged si setul Ashlie.
>>> Daca vei cumula comenzi de peste 4500 lei in primele 5 campanii, vei fi rasplatita cu Setul Champion in valoare de 159 lei. Setul este format din esarfa Monochrome, portofel Polley si ceas Velda.

Devino Beauty Advisor

Dupa inscrierea in echipa Avon vei avea numeroase oportunitati de dezvoltare. Fie ca doresti sa iti maresti castigul din comenzile proprii sau doresti sa iti dezvolti propria echipa de reprezentanti, Coordonatorul Avon te va indruma. Pentru inceput, poti comanda Starter Kit-ul Avon. Aceasta reprezinta un set de produse si materiale in valoare de 400 lei care te va ajuta in activitatea de reprezentant Avon. Acest starter kit contine : o geanta, un portfard, parfum, ruj, lac de unghii, masca de par, 30 mostre de parfum, 30 mostre de ruj, 10 mostre de crema, 10 brosuri si ghiduri pentru produsele Avon.

inscriere avon