Reprezentantul Avon poate comanda produse din Brosura Avon dar si din brosurile speciale destinate Reprezentantilor de vanzari. Aceste brosuri se schimba de la o campanie la alta si ofera preturi foarte avantajoase pentru Reprezentantul Avon. Produsele si seturile de produse din brosurile pentru Reprezentanti beneficiaza de un pret special si atractiv fara a mai beneficia si de discountul Avon pentru reprezentanti. Ceea ce inseamna ca poti prezenta aceste brosuri si clientilor tai insa fara a beneficia de discount.

 

Formular Inscriere 

My Avon Magazine

My Avon Magazine este o brosura destinata Reprezentantului Avon unde sunt prezentate cele mai importante informatii pentru reprezentanti. Aici vei afla care sunt programele campaniei curente, ce produse urmeaza a fi lansate, sfaturi despre cum sa iti cresti castigurile si testimoniale de la reprezentanti de succes. Vei primi brosura My Avon Magazine pentru campania curenta in cutia comenzii din campania anterioara. Aceasta brosura poate fi consultata si online din contul tau de reprezentant > sectiunea Materiale.

my avon magazine

 

Oferte pentru Reprezentanti

Brosura „Oferte pentru Reprezentanti” prezinta principalele oferte destinate exclusiv reprezentantilor Avon. Produsele din aceasta brosura beneficiaza de un discount mai mare de 50-60%. Brosura poate fi consultata si online din contul tau de reprezentant > sectiunea Materiale.

oferte pentru reprezentanti

 

Mini Brosura Avon

Mini Brosura Avon ofera Reprezentantului Avon reduceri de pana la 60% la produsele de sezon dar si articole vestimentare cum ar fi costumele de baie. Mini Brosura Avon va fi expediata in cutia comenzii din campania anterioara dar poate fi consultata si din contul de reprezentant Avon.

inscriere avon

 

Flyer-ul Logo

Flyer-ul Logo prezinta gama de accesorii pentru activitatea de Reprezentant Avon. Din acest flyer poti comanda agende, genti, portfarduri, cani si esarfe personalizate cu logo-ul Avon dar si numeroase accesorii necesare prezentarii produselor Avon. Flyer-ul Logo este disponibil in contul online > sectiunea Materiale.

avon

 

WhatsApp Contacteaza-ne pe WhatsApp